Waar kunt u ons vinden?

Adresgegevens

Hylperhuis
B. de Vries
Tuinen 5-7
8713 KK Hindeloopen

tel: 0514-523208
e-mail: info@hylperhuis.nl

 

Routebeschrijving

Blijft u overnachten, dan hebben wij een parkeerplek voor u bij het huisje. Komt u naar het Hylper Huis voor een dagbijeenkomst, dan adviseren wij de auto te parkeren op één van de twee nabijgelegen openbare parkeerterreinen.

Als u op de N359 afslaat richting Hindeloopen, rijdt u alsmaar rechtdoor. U arriveert uiteindelijk bij een splitsing. Hier gaat u met de bocht mee naar links (over de rondweg van Hindeloopen). Aan het einde van de rondweg (bij de dijk) gaat u rechtsaf richting Hindeloopen centrum.

Naar het Likhus:

U neemt vervolgens de 3e straat rechts. Deze straat volgt u. Als u over de brug gaat volgt u de
weg naar links. (Niet meteen over de brug het weggetje "de Klintjes" op, maar de volgende!). Aan het einde van de straat ziet u twee groene hekken (links van u is Pension "de twee hondjes", rechts "het Likhus"). Achter deze twee groene hekken (op het terrein van het Hylper Huis) kunt u uw auto parkeren.

Als u weer vertrekt met de auto, hoeft u niet weer terug te rijden, maar kunt u de weg vervolgen. U rijdt dan dus weer achteruit van het terrein af en gaat met de bocht mee naar rechts. Als u deze weg volgt komt u bij de Oude Hindelooper haven uit. Als u hier rechts gaat en vervolgens deze weg blijft volgen komt u uiteindelijk weer bij de N359 uit.

Naar de nabij gelegen openbare parkeerplaats:

U kunt uw auto ook parkeren bij de openbare parkeerplaatsen aan weerszijden van het Hindelooper stadje; op parkeerplaats 'de Mekuljes' (richting Jachthaven Hindeloopen) of bij de Hindelooper kerk. Beide parkeerplaatsen staan met bordjes aangegeven. Parkeren bij de Hindelooper kerk is gratis. Vanaf hier is het dan nog ca. 5 minuutjes lopen naar het Likhus.

 

Contactformulier

  1. Uw gegevens
  2. Bereikbaarheid

 

 

   
Contactgegevens...

Hylperhuis
Tuinen 5-7
8713 KK Hindeloopen

tel: 0514-523208
e-mail: info@hylperhuis.nl