Het Likhús; voor een bijzondere overnachting in Hindeloopen

In de beschutte tuin van de kapiteinswoning ligt het gerestaureerde “Likhús”. (Hylper vertaling voor klein huis). Als de kapitein op zee was, verbleef de vrouw met haar kinderen in dit kleine huis. Vandaag de dag is dit unieke vrijstaande huisje, gelegen aan de kleine stadsgracht, uitermate geschikt voor een bijzondere overnachting voor twee personen. Alle comfort temidden van de geschiedenis!

De accommodatie bestaat uit drie vertrekken, die traditioneel op verschillende verdiepingen gesitueerd zijn. Ieder vertrek heeft zijn eigen charme; In de keuken kunt u smorgens heerlijk ontbijten aan het Hindelooper tafeltje. Uiteraard is aan de aanwezigheid van een goede koffie-automaat gedacht. Bij mooi weer kunt u uitwijken naar het zitje in de tuin, onder de oude perenboom. Het romantische bed in het slaapvertrek is gedecoreerd met prachtige stoffen, herkenbaar in de Hindelooper traditie en geschiedenis. Op de muur vindt u Hindelooper taferelen.

In de nok van het huisje staat het bad op pootjes klaar.

Ontspannend in bad, onder het genot van een glas champagne werpt u uw blik op het romantische plaffond, voorzien van een kleine sterrenhemel.

De prijs voor deze overnachting bedraagt: Euro 250,-* per nacht (2 personen). Champagne, bloemen en een goed gevulde koelkast met lekkers voor het ontbijt en voor bij de borrel zijn hier bij inbegrepen. Korting bij verblijf van meerdere nachten.

Onder "Onze gegevens" treft u de route-omschrijving aan. U heeft de beschikking over een eigen parkeerplaats.

* inclusief toeristenbelasting.

Reserveer nu via: info@hylperhuis.nl of tel. nr. 0514 - 523208

   
Contactgegevens...

Hylperhuis
Tuinen 5-7
8713 KK Hindeloopen

tel: 0514-523208
e-mail: info@hylperhuis.nl